Innviet fredag 4. mars 2011onsdag 31. mars 2021
Veldig få har dessverre fått mulighet til å få oppleve Trygve Luktvasslimos solo utstilling // Mulighetperleporten // ved Oslo Kunstforening. En total installasjon hvor et hørespill (60 minutter) står helt i fokus for opplevelsen. Nå lanseres hørespillet digitalt, burlesk satire i en frydefull spagat mellom komedie og tragedie, rett til oss i de tusen sofaer!
«Mulighetsperleporten» er et hørespill om den nordnorske ordføreren Bente Ø. I tillegg til å være ordfører er hun bedriftseier og sitter i så mange lokale styrer som mulig. Hennes ambisjoner har fått henne til å klatre over mange på vei opp karrierestigen. En skjebnesvanger dag faller Bente Ø ned fra podiet og dør etter å ha holdt innvielsestale for kommunens nye kjøpesenter. I «Mulighetsperleporten» er det gjenferdet til Bente Ø som formidler scener fra hennes tidligere liv.
«Mulighetsperleporten» anskueliggjør hvor forførende og farlig tom politisk retorikk er for et mediebesatt samtidssamfunn.Hørespillet slippes på nettsiden Omdømmekaos.no, følg lenken nedenfor og i kommentarfeltet!
Trygve Luktvasslimo fremfører alle karakterene selv, en praktisk løsning som samtidig speiler måten vi snakker med oss selv på når vi bruker mye tid alene.

Teppene i utstillingen er lånt ut privat fra samlingen til No13 contemporary.

Alle foto: Oslo Kunstforening // Julie Hrncirova

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar